Om

Vi som driver denne siden er veldig glade i hjertesmykker, her er en oversikt over hvor du kan kjøpe hjertesmykker:

Hjertesmykke – Norsk nettbutikk med stort utvalg av hjertesmykker

Lisa Leonard – Amerikansk nettbutikk med mye flotte smykker, NB husk at toll og moms tilkommer!

Hjertesmykke.no ble startet opp som nettbutikk høsten 2014 og selger unike smykker blant annet  fra den amerikanske leverandøren Lisa Leonard, men ble dessverre nedlagt noen år senere.

Historien bak butikken:
Ideen om å starte nettbutikken ble til like før gutt nummer to til daværende eier kom til verden. I uke 34 av graviditeten fant legene ut han ikke var helt frisk. De måtte håpe det beste og forberede oss på det verste. I denne perioden gikk de rundt med et håndlaget armbånd som symboliserte håp.

Derav bestemte hun seg for å starte en nettbutikk med smykker som formidler mening. I likhet med Lisa Leonard hadde hun en sønn født med et sjeldent syndrom. Alle smykkene fra hennes kolleksjon er laget med utgangspunkt i den kjærligheten vi ser i barna våre og ikke minst vakre tanker som oppstår i hverdagen og mellom mennesker som elsker hverandre.

Det viste seg at gutten hadde en meget sjelden kromosomfeil, ingen leger i verden kunne fortelle hvordan han vil utvikle seg, eller hva slags prognose man kunne forvente seg.

Til tross for at mammahjertet har fått sine utfordringer, er det også langt sterkere enn før. Han forandret synet hennes på verden og kjærligheten. Jeg tror at livet hans har en dypere mening og håper å viderebringe noe positivt i form av smykker som kan få betydning for deg som enkeltmenneske.

Kjærligheten overvinner alt.